Diensten

Stoomreinigen

Stoomreinigen is onze nieuwste manier om auto’s grondig schoon te maken. Wij waren op zoek naar een manier om auto’s schoon te maken die zo vuil waren dat normale middelen niet meer werken. Hiervoor hebben wij de stoomreiniger gevonden. Vlekken in bekleding, aanslag van cabriolet daken en zelfs vuile motorruimtes kunnen wij met dit apparaat weer helemaal schoon maken.

Daarnaast verbruikt dit apparaat maar 4 liter water voor een hele schoonmaakbeurt. Vergelijk dat met 75 liter water als u zelf uw auto wast, of zelfs 300 liter water als u de wasstraat gebruikt. Hierdoor is ook veel minder kans op roest, omdat er geen water achterblijft op uw auto. Verder zijn chemicaliƫn meestal overbodig, omdat de combinatie van druk en warmte van het stoom genoeg is om zelfs de meest hardnekkige vlekken te verwijderen.

Onze Clean Steamer is ideaal voor het interieur, de motorruimte, en ook zeker voor uw kwetsbare oldtimer die eigenlijk niet nat mag worden.

Ook uw cabriodak kunnen wij voor u reinigen en daarna impregneren, zodat het dak weer waterafstotend en een UV filter heeft voor een goede bescherming van uw dak.

Naast auto’s kunnen wij ook nog veel andere dingen schoonmaken, denk hierbij aan uw caravan of boot, uw tuinstoelen en loungesets inclusief de kussens, en nog veel meer.

Stoomreinigen

Montage en demontage

Soms wilt u uw auto net wat meer bij u laten passen. Hiervoor zijn aanpassingen nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nieuwe stoel, of een schot in uw bedrijfsbus, of aanpassingen die nodig zijn om uw auto voor een speciaal kenteken te laten keuren. Wij maken al jarenlang aanpassingen aan auto’s voor onze klanten. Zo krijgen zij de auto die precies doet wat zij nodig hebben.

Montage en demontage

Schadeherstel

Schade is altijd vervelend. Hopelijk bent u er zonder letsel vanaf gekomen, dan is het alleen uw auto die weer gerepareerd hoeft te worden. Dit kunnen wij voor u doen. Met meer dan 30 jaar ervaring met autoschade kunnen wij uw auto weer helemaal in orde maken, wat de schade ook is.

Eventueel kunnen wij de schadeafwikkeling met uw verzekeringsmaatschappij voor u afhandelen, zodat u ook daar geen omkijken naar heeft.

Schadeherstel

Leenauto

Wij begrijpen natuurlijk dat het vervelend is om uw auto niet te kunnen gebruiken terwijl wij daarmee aan het werk zijn. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze leenauto. Zo kan u toch komen waar u verwacht wordt. Wel zo gemakkelijk.

Leenauto