Over ons

Arie van der meer Automontage is een professioneel bedrijf met 30 jaar ervaring waar met vakkennis aan uw auto gewerkt wordt.

Bordje

Arie begon bij zijn vader in de spuiterij als leerling plaatwerker en groeide in de loop van de jaren uit tot mede-eigenaar van autoschade van der Meer. Hierna werd het tijd voor een nieuwe, eigen uitdaging. Het resultaat daarvan was Arie van der Meer Automontage. Een kleine onderneming waar persoonlijk contact nog heel belangrijk is. Arie begon hier met het maken van speciale aanpassingen aan auto’s, op basis van de wensen van de klant. Na verloop van tijd kwamen hier ook weer oldtimer restauraties en schades bij.

Anne-Marie werd in 2010 mede-eigenaar van het bedrijf, en begon met het schoonmaken van leren bekleding in de auto’s. Zij is altijd op zoek naar nieuwe manieren om de auto’s van onze klanten weer schoon te maken. De nieuwste ontwikkeling in het schoonmaken van auto’s is onze stoomreiniger. Hiermee maken wij uw auto van binnen en buiten grondig schoon, zonder gebruik van chemicaliĆ«n en met minimaal verbruik van water.

Mocht u vragen hebben, of misschien een potentieel project, kom dan gerust even langs op de Vlotlaan 108. Wij staan altijd voor u klaar!

U bent van harte welkom, graag tot ziens.

Arie en Anne-Marie van der Meer

Arie & Anne-Marie